Det kan du få rabat på

  • Indboforsikring
  • Gruppelivsforsikring
  • Fritidsulykkesforsikring
  • Metal Lønforsikring
  • 10 % rabat på alle øvrige forsikringer (Bil, hus, ulykke til voksne og børn)


Forbundsindboforsikring

Som medlem af Dansk Metal får du Alkas indboforsikring til en særlig medlemspris. Forsikringen gælder for dig og alle i din husstand. Du betaler 1.485 kroner om året, hvis du vælger en selvrisiko på 2.000 kr., og ikke køber ekstra dækninger. Forsikringen har sumløs dækning, hvilket betyder, at der ikke er noget loft for værdien af dine samlede ting.

Ungdomsforsikring for 18-29 årige

Er du mellem 18 og 29 år, kan du få en ungdomsforsikring hos Alka til 93 kroner om måneden ved en selvrisiko på 2.000 kroner. Ungdomsforsikringen dækker tyveri, brand, vandskade og alle dine ejendele - også din cykel. Den giver samtidig mulighed for retshjælp & ansvarsforsikring.
Hvis du tilmelder dig forsikringen senest 6 måneder efter uddannelsesophør, er forsikringen gratis​ i et år.

Gratis ansvarsforsikring for 18-25 årige

Hvis du kommer til at ødelægge andres ting eller gør skade på en person, så har du en som medlem af Dansk Metal en gratis ansvarsforsikring - hvis du er 18 år og til du fylder 25 år. 
Er uheldet ude får du får du hjælp til at betale den slags erstatninger. Det maksimale beløb, du kommer til at betale ved en skade, er 1.000 kr., som er din selvrisiko.

Bilforsikring

Medlemmer af Dansk Metal har derudover også mulighed for at tegne bilforsikring hos Alka. 4 ud af 5 nye kunder oplever at spare penge ved at skifte til Alka. Beregn din pris online hos Alka her.

Fritidsulykkesforsikring

Når du melder dig ind i Dansk Metal er fritidsulykkesforsikring gratis de første tre måneder, herefter koster det 31,50 kr. om måneden.
Fritidsulykkesforsikring sikrer dig og din familie økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid. Forsikringen dækker dig ved personskade og dødsfald, og du er dækket i hele verden.

Dansk Metals gruppelivsforsikring i Alka
Når du melder dig ind i Dansk Metal, bliver du samtidig omfattet af en gruppelivsforsikring hos Alka. Forsikringen dækker alle medlemmer af Dansk Metal og sikrer blandet andet, at der bliver udbetalt op til cirka 70.000 kroner, hvis du dør,​ før du bliver 54 år.

Der er også inkluderet børnesum for børn op til 20 år.

Gruppelivsforsikringen bortfalder, hvis du melder dig ud af Dansk Metal.

 Få hurtigt overblik

 

 

Fritidsulykkesforsikringhttps://www.danskmetal.dk/Udgivelser/Pjecer/Sider/Fritidsulykkesforsikring.aspxFritidsulykkesforsikring​​Dansk Metal har forhandlet sig frem til en fordelagtig fritidsulykkesforsikring i Alka til medlemmerne. Se forsikringsbetingelserne, og hvordan du er dækket. Hent pjece/Uddannelse/Efteruddannelse/Documents/2023_Metal_ulykke.pdfForsikring
Lønskemahttps://www.danskmetal.dk/Udgivelser/Sider/lonskema.aspxLønskemaHer kan du bestille Dansk Metal Lønforsikring. Hent bestillingsskema/Udgivelser/Pjecer/Documents/Alka2022/Metal_Lønforsikring_skema_2022.pdfForsikring
Dansk Metals Lønforsikringhttps://www.danskmetal.dk/Løn/Pjecer/Sider/Dansk-Metals-Loenforsikring.aspxDansk Metals LønforsikringBehold det meste af din løn, hvis du bliver arbejdsløs med lønsikring. Se hvordan her.Hent pjece/Udgivelser/Pjecer/Documents/Alka2022/Metal_Lønforsikring_2022.pdfForsikring
Gruppelivsforsikringhttps://www.danskmetal.dk/Udgivelser/Pjecer/Sider/Gruppelivsforsikring.aspxGruppelivsforsikring​​Dansk Metal har indgået aftale om gruppelivsforsikring med Alka. Se forsikringsbetingelserne, og hvordan du er dækket. Hent pjece/Udgivelser/Pjecer/Documents/Alka2022/Metal_Gruppeliv_2022.pdfForsikring
Forsikringsbetingelser til lønsikringhttps://www.danskmetal.dk/Udgivelser/Sider/Forsikringsbetingelser.aspxForsikringsbetingelser til lønsikringForsikringsbetingelser til Dansk Metals lønsikring via Alka.Hent betingelser/Udgivelser/Pjecer/Documents/Alka2022/Forsikringsbetingelser_for_Metal_Lønforsikring.pdfForsikring