Deltag i Metal CS:GO Ligaen

​Dansk Metal overtager sponsoratet af den liga, der tidligere har været kendt som Den Blå Liga. Fremover kommer ligaen til at hedde Metal CS:GO-ligaen.

Det betyder, at Dansk Metal får sin egen Counter-Strike: Global Offensive-liga (CS:GO), hvor gaming-entusiaster kan prøve deres evner og holdarbejde af mod hinanden i et af verdens mest populære computerspil.

Holdene, der deltager, er alle danske, og en sejr i en sæsonkamp er forbundet med en pengepræmie.

Formålet er at skabe fokus på fag, der traditionelt set hører til hos Dansk Metal. Samlet har Dansk Metal 25.000 medlemmer inden for informations- og kommunikationsteknologi-sektoren. (IKT). Det er fag som it-supporter, datatekniker og webintegratorer.

Samtidig er gaming et felt i rivende udvikling. Og det er målet med sponsoratet at få Dansk Metal til at være en naturlig samarbejdspartner for unge, der brænder for it og dataarbejde.

Unable to display this Web Part. To troubleshoot the problem, open this Web page in a Microsoft SharePoint Foundation-compatible HTML editor such as Microsoft SharePoint Designer. If the problem persists, contact your Web server administrator.


Correlation ID:dd0f1aa0-cca3-20e9-352a-27d694a0f45a