​Vi tænker bedst med hænderne. Derfor flytter mange virksomheder deres produktionsafsnit tilbage til Danmark igen – i erkendelse af at man ikke kan adskille håndgribelig produktion og vidensbaseret udvikling – og derfor giver det god mening at tage ud i verden for at gribe udvikling, bogstaveligt talt. Derfor tilbyder Dansk Metal Digital og Innovation Lab i samarbejde en tur i den teknologiske horisont, hvor vi stikker fingrene i forfronten og kigger på de nyeste forbrugerteknologier til Europas førende tech-messe i Berlin, IFA.

Kom med bag om kulisserne og oplev Q&As med de store firmaers udviklere, der kan fortælle historier fra udviklingsprocesser og give perspektiver på, hvilke retninger de tror, udviklingen kommer til at gå i. Kom med på tematiserede tracks, hvor vi guider rundt i et ellers kogende uoverskueligt mylder af superspændende tech og lamme deadend-løsninger i én stor sammenblanding, hvor det kan være umuligt at overskue og få noget konkret ud af besøget.

Sammen med ligesindede tech-entusiaster bliver der skruet til gadget-bonanza for de legesyge, uanset om det er nye VR-universer eller banebrydende AI-hardware, der tænder din kontakt.

Praktisk

IFA Berlin 2022 afholdes 2.-6. september, og vi deltager to dage.

Tilmeldingsfristen for i år er udløbet, men følg med, når vi sender TechTorsdag live fra messen 1. september.Foto: Messe Berlin GmbH

Læs mere på IFAs officielle hjemmeside