*Alle workshops udbydes digitalt
Når du har tilmeldt dig i bookingsystemet, modtager du et link og deltager via Skype. Når oplægget er færdigt arbejder du selv videre med fx cv og ansøgning, og kan få hjælp 1-1 fra konsulenten via Skype.

Skriv dig i job - Workshop*

Her får du personlig og konkret sparring om din jobansøgning og CV. Du kommer hjem med en færdig jobansøgning og et færdigt CV, som du kan sende afsted. Du får både én-til-én sparring og dialog i grupper.
Få en smagsprøve her.

Tal dig i job - Workshop* 

På denne workshop får du gode tips og ideer til, hvordan du kan forberede dig til jobsamtaler. Vi giver dig konkrete værktøjer og øvelser, som du kan bruge til din næste jobsamtale. Du får personlig feedback og sparring. 

Få en smagsprøve her.

Søg uopfordret - Workshop* 

Denne workshop klæder dig på til at søge job uopfordret. Du får redskaber til at kontakte virksomhederne både telefonisk, personligt og skriftligt. Vi tager udgangspunkt i dig og øver også, hvad du kan sige.

Få en smagsprøve her.

Brug LinkedIn - Workshop*

På LinkedIn-workshoppen får du konkrete tips til at bruge LinkedIn som netværks- og jobsøgningsredskab. Du lærer at finde og søge job, styrke dit netværk, blive endnu mere attraktiv for arbejdsgiverne og komme tættere på virksomhederne.

Få en smagsprøve her.

Temadage

I job igen + 50 - Temadag

Denne temadag er for dig, der er over 50 år og søger job. Vi har sammensat en temadag, hvor du bliver klædt på til jobsøgning og de udfordringer, du kan møde. Temadagen varer fra kl. 9-15. 
Læs lidt mere her.

IT-temadag

Denne temadag klæder dig på til at søge job inden for it-branchen eller til at skifte branche. Temadagen varer fra kl. 9-15. 
Tag et smugkig på kurserne allerede nu.

Klar til job - temadag for nyuddannede

Denne temadag klæder dig som nyuddannet på i forhold til dine jobmuligheder og kompetencer. Temadagen varer fra kl. 9-15.

Læs lidt mere her.