Seniorhøjskolen vil løbe af stablen på Metalskolen i Jørlunde den 28. juni til og med 1. juli 2021.

Vi prøver igen i år, om det er muligt at gennemføre Seniorhøjskolen, som desværre blev aflyst sidste år grundet corona. Derfor er det med forbehold, vi forsøger at gennemføre det i år.

Programmet er ikke helt færdiggjort, men vil senere blive lagt op her på hjemmesiden. Vi kan dog godt løfte sløret for de aftaler, der er i hus, så I får en fornemmelse af, hvad I kan forvente.

Vi håber selvfølgelig, at vi til den tid kan synge morgensang i samlet kor. Vi får besøg af Metalskolens direktør Morten Madsen, som vil byde jer velkommen til skolen. Der bliver også velkomst af de to højskolearrangører John Jeppesen og Ejvind Heinecke. Der bliver også mulighed for at møde Dansk Metals nye hovedkasserer John Larsen, som vil fortælle lidt om sit virke.

Vi får mulighed for at hilse på et par af regionsseniorformændene, som fortæller lidt om, hvad der foregår i seniorklubberne rundt i landet. 

Vi skal selvfølgelig også på en endagsudflugt, hvor vi se noget spændende og hygge os. Vi holder det stadig lige lidt ind til kroppen, hvad det er. Vi skal om muligt have den traditionsrige sangaften med Side by Side. Der bliver også en rødvinsaften med bål og petanquespil.

Vi mangler tilsagn fra nogle af dem, vi gerne vil præsentere jer for, men det kommer i orden, inden vi løber af stablen.

Vi glæder os til at se jer. 

Tilmeldingen skal ske til Tina Klenke: tihk@danskmetal.dk

Pris for deltagelse 2.495 kr. pr. person.

Kammeratlig hilsen
Ejvind Heinecke og John Jeppesen